Boeken

Hier vind je meer informatie over mijn boeken. Het eerste boek: Een stap uit de duisternis leert ons veerkrachtig om te gaan met heden en verleden. Het tweede boek: Voorbij de schaduw geeft ons aan de hand van de 4 seizoenen antwoorden op levensvragen.

Een stap uit de duisternis

Veerkrachtig omgaan met heden en verleden.

Herken je dit: het ene probleem is nog niet opgelost of het andere staat al voor je deur?

In dit boek laat Conny Ielegems zien hoe zij een einde maakte aan de opeenstapeling van problemen die haar leven tekenden. Ze beschrijft haar weg langs kindermishandeling en verwaarlozing, trauma, burn-out en depressie, verlieservaringen, faillissement, scheiding en relatiebreuken tot de verslaving van haar zoon. Vanuit haar opleidingen en werkervaringen als therapeute bekijkt zij de gevolgen van dit alles op haar leven en zelfbeeld. Ze beklemtoont hoe negatief zelfgeloof, aangeleerd in de vroege kinderjaren, aan de basis ligt van vele problemen. Niet alleen bij zichzelf herkent ze de gevolgen, ze ziet ze dagelijks terug bij haar cliënten. In een tweede deel geeft ze tips om de stap uit de duisternis te zetten, op weg naar een tevreden leven.

Dit boek is verkrijgbaar via bol.com en de Standaard Boekhandel. Je kan het ook lenen via de https://bibliotheek.be/catalogus?q=conny%20ielegems.  Is het daar niet aanwezig? Doe dan gerust een aankoopsuggestie bij je bib.

Voorbij de schaduw

De vier seizoenen als gids voor levensvragen

Balans en veerkracht zoeken we allemaal. Hoe beide vinden en behouden ondanks alle tegenslagen en uitdagingen in het leven?

Met de seizoenen als metafoor leidt dit boek je stap voor stap naar dit levensdoel. Het toont je door middel van praktische oefeningen en inzichten hoe je met moeilijke situaties, zoals het verliezen van een dierbare of het maken van moeilijke keuzes, kunt leren omgaan. Het gebruik van de natuur als inspiratiebron maakt dit boek origineel en vooral heel krachtig.

‘Op het ritme van de seizoenen en met de rijke symboliek van de natuur kan Voorbij de schaduw op je weg naar meer balans en naar dieper contact met je eigen potentieel een gids naar meer welzijn en geluk zijn. Stap voor stap, cyclus na cyclus. Met altijd het uitzicht op een nieuwe start.’

Dit boek is verkrijgbaar via bol.com en de Standaard Boekhandel. Je kan het ook lenen via de https://bibliotheek.be/catalogus?q=conny%20ielegems.  Is het daar niet aanwezig? Doe dan gerust een aankoopsuggestie bij je bib.

Interesse?

Heb je interesse om een hoofdstuk te lezen zodat je kan ervaren wat deze boeken voor jou kunnen betekenen?  Laat je e-mailadres achter en ik stuur je zo spoedig mogelijk een hoofdstuk.